TURNUG Sempozyumu ve 3. Çalıştayı

turknorosirurji.org.tr /

Türk Nöroşirurji Ailesi’ nin kıymetli üyeleri

Bu yıl üçüncüsünü gerçekleştireceğimiz TURNUG Çalıştayı’ na ve ilkini gerçekleştireceğimiz sempozyumumuza sizleri davet etmekten mutluluk duyuyoruz.

Birinci çalıştayı 2019 yılında İzmir’ de, ikinci çalıştayı 2020 yılında Ankara’ da gerçekleştirdik. Bu yıl TURNUG Çalıştayı’ nı 26 Mart tarihinde İstanbul’ da “Nöroşirürji Eğitimi ve Gelecek” ana teması altında gerçekleştireceğiz.

Çalıştayımız Nöroşirürji eğitiminin ve mesleğimizin geleceğine odaklanan 4 panelden oluşuyor.

  • Nöroşirürji Eğitiminde Şiddet
  • Sağlıkta Şiddet
  • Uzmanlık Eğitiminde Gerçekler
  • Özlük Haklarımızı Nasıl Kazanabiliriz?

Bu yıl geleneksel çalıştay programımız öncesinde 25 Mart 2022 tarihinde Malatya’ da TURNUG işbirliği ile “Kompleks Spinal Cerrahiler ve Endoskopik Spinal Cerrahi” konularında düzenlenecek olan sempozyumumuza herkes davetlidir. Dileyen katılımcıların yüz yüze, dileyen katılımcıların çevirimiçi katılabileceği şekilde gerçekleştirilecektir. Canlı cerrahi oturumu sonrasında deneyimli katılımcılarla ilgi çekici konular konuşulacaktır.

Sempozyum ve çalıştay katılımları tamamen ücretsiz olup tüm nöroşirürjiyenler katılabilir. Çalıştay katılımı için Covid önlemleri kapsamında uygun bir salonda, sınırlı katılımcıyla planlama yapılacaktır.

4 yıl önce “Biz de Varız” diyerek başlanan yolda Hep olacağız ve Nöroşirurjinin emek ve geleceğine hep birlikte sahip çıkacağız. Sizleri aramızda görmek ve bu samimi toplantıda buluşmayı diliyoruz.

Saygılarımızla…

TURNUG Yönetim Kurulu

Kayıt için : https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeN26dTthX9wZcS4OGHuwj8MvtzX0bqYBuNs9mLbfFEWvolyw/viewform?usp=sf_link

Afiş için tıklayınız.