TÜRK NÖROŞİRÜRJİ DERNEĞİ NOVA 2022 SEMPOZYUMU

turknorosirurji.org.tr /

Değerli üyelerimiz,

Türk Nöroşirürji Derneği; Nörovasküler Cerrahi, Nöroonkolojik Cerrahi ve Cerrahi Nöroanatomi Öğretim ve Eğitim Grupları tarafından düzenlenen NOVA Sempozyumu bu yıl 19-22 Mayıs tarihleri arasında Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nde gerçekleşecektir. Farklı eğitim gruplarının katkılarıyla nöroşirürjide multidisipliner yaklaşımları konuşacağımız sempozyumumuza katılımınız bizleri memnun edecektir.

Sempozyum bildiri gönderimi son tarihi 01.05.2022 olarak belirlenmiştir. Bildiriler Türk Nöroşirürji Dergisi yazım kurallarına uygun bir şekilde hazırlanmalıdır. Belirtilen tarihe kadar novasempozyum2022@gmail.com adresine gönderilen sözlü veya poster bildiriler bilimsel değerlendirme sonrasında sunumlarla birlikte sempozyum kitapçığında basılacaktır.

Sempozyum katılımı için kurumlara verilmek üzere talep edilecek olan sempozyum davet yazıları sekreterya aracılığı ile katılımcılara gönderilecektir. Sempozyum Covid-19 tedbirlerininde alınacağı katılımcı sayı sınırının olmadığı konaklama oteli ve toplantı salonlarında düzenlenecektir.

Alanında deneyim sahibi meslektaşlarımızın ve sizlerin de katılımı ile güncel konuları içeren bir sempozyum olacağı kanısındayız. Tüm nöroşirürji ailesinin katılımını ve özellikle de genç meslektaşlarımız ile asistanlarımızın katılımının teşvik edilmesini dileriz.

Saygılarımızla,

Nörovasküler Cerrahi Öğretim ve Eğitim Grubu
Nöroonkolojik Cerrahi Öğretim ve Eğitim Grubu
Cerrahi Nöroanatomi Öğretim ve Eğitim Grubu/p>

 

Bilgi için;
novasempozyum2022@gmail.com

 

Program için tıklayınız.

 

Bilimsel Program için tıklayınız.