TÜRK NÖROŞİRÜRJİ DERNEĞİ Yılmaz Özyürek Uluslarası Kongre Destek Ödülü 2011

turknorosirurji.org.tr /

Türk Nöroşirürji Derneği Yılmaz Özyürek Uluslarası Kongre Destek Ödülü için 2011 yılında üç Nöroşirürjiyen/Nöroşirürji Uzmanlık Öğrencisi ödüllendirilecektir. Seçilen adayların beratı Türk Nöroşirürji Derneği 25. Bilimsel Kongresi’nde verilecektir. Ödül, uluslar arası bir nöroşirürji toplantısı için ulaşım, kongre kayıt ve konaklamadan ibarettir.

Başvuru Koşulları:

  1. Ödül için başvuran kişi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmalıdır.
  2. Ödül için başvuran kişi Türk Nöroşirürji Derneği üyesi veya Nöroşirürji dalında    uzmanlık öğrencisi olmalıdır.
  3. Ödül için başvuran kişinin katılmak istediği kongrede kabul edilmiş sözlü bildirisi    olmalıdır. Bu sözlü bildiri daha önce herhangi bir dergide yayınlanmamış olmalıdır.
  4. Ödül için başvuran kişinin katılmak istediği uluslarası kongre 01 Mayıs 2011-01    Mayıs 2012 tarihleri arasında olmalıdır.
  5. Başvuru mektubu ile birlikte dört nüsha halinde: başvuran kişinin kişisel ve bilimsel  özgeçmişi, katılmak istediği kongre ile ilgili bilgiler Türk Nöroşirürji Derneği’ne    gönderilmelidir. Bildirinin kabul mektubu kongreden en az 1 ay öncesinde TNDer’e    ulaştırılmalıdır.
  6. Ödül, değerlendirme jürisi tarafından layık görüldüğü takdirde Türk Nöroşirürji    Derneği’nce ödül sahibine verilir.

SON BAŞVURU TARİHİ
1 MART 2011