Türk Nöroşirürji Derneği 38. Bilimsel Kongresi

turknorosirurji.org.tr /

Değerli Meslektaşlarımız,

Sizleri, 10-13 Nisan 2025 tarihleri arasında düzenleyeceğimiz Türk Nöroşirürji Derneği 38. Bilimsel Kongresine, Yönetim Kurulumuz adına davet etmekten büyük mutluluk ve onur duyuyorum.

Her zaman öncelik verdiğimiz ölçütler olan üyelerimizin memnuniyeti, geri bildirimler, bütçe-kalite dengesi, otelin kongreye fiziksel olarak uygunluğu, genel memnuniyet gibi unsurları göz önüne alarak önümüzdeki ulusal kongreyi Rixos Sungate Otel’de yapmaya karar vermiş bulunuyoruz.

Kongre temamızı ‘Sınırları Aşmak’ olarak belirledik çünkü klasik bilgi ve uygulamalarımız dışında dünyadaki gelişmeleri, mesleğimizin genişlediği alanları, potansiyeli olan uygulamaları tartışmak ve ufkumuzu birlikte genişletmek istedik. Bu nedenle bilimsel programda birçok yeni başlık ve uygulamaya yer vererek, bu gelişmelerin genç meslektaşlarımız tarafından bizlere aktarılması sağlanacaktır.

Üyelerimizden gelen geri bildirimler doğrultusunda önümüzdeki sene düzenlenecek kongremizde salon ve oturum sayısı geçen yıllara kıyasla azaltılacaktır. Önceki kongremizde çok ilgi çeken ‘Nasıl Yapıyorum?’ video oturumları ve tartışmalı panellere devam edilecektir.

Bu sene yılın bildirileri dışındaki sözlü bildirilerin arasından önemli olduğunu düşündüğümüz çalışmalar seçilerek kıdemli hocalarımızın moderatörlüğünde ayrı bir oturumda tartışılacaktır.

Bilimsellik seviyesi yüksek bir kongre programı için öneri ve katkılarınız bizler için çok değerlidir.

Önceki kongrelerde olduğu gibi alanında tecrübeli yabancı konuşmacıları davet ederek uluslararası düzeydeki yenilikleri ve bakış açılarını sizlere sunmaya devam edeceğiz.

Sizlerin, bir yandan alanımız dışında konusundaki en yetkin isimlerle buluşmanız
bir yandan da keyifli zaman geçirmeniz için zengin ve renkli bir sosyal program hazırlamaya gayret ediyoruz.

Dostlarımızla yeniden bir arada olacağımız, aile bağlarımızı güçlendireceğimiz, keyifli ve yararlı bir kongre için çalışmalarımızı sürdürüyor ve Nisan ayını heyecanla bekliyoruz.

Türk Nöroşirürji Derneği üyelerinin en geniş katılımlı, en önemli bilimsel ve sosyal toplantısında sağlıkla ve mutlulukla bir arada olmak dileğiyle saygılarımı sunuyorum.

Prof. Dr. Hakan Emmez
Türk Nöroşirürji Derneği Başkanı

Web Sitesine Ulaşmak İçin Tıklayınız (link : https://tnd2025.org/ )