TNA 2. Konferansı indirimli erken kayıt tarihi 25 Ekime kadar uzatıldı!

turknorosirurji.org.tr /

Değerli meslektaşlarımız,

Türk Nöroşirürji Akademisi 2.Konferansının duyurusunu yapmaktan kıvanç duyuyoruz. Antik İconia’dan Anadolu Selçuklu Devleti’nin kadim başkenti ve günümüzün modern şehri Konya’da Dedeman Hotel’de 3-6 Kasım 2016 tarihleri arasında bu toplantıyı gerçekleştireceğiz. TNA’nın kuruluş felsefesine uygun olarak ailecek bir araya geleceğimiz bu konferansta bilimsel oturumların ana konuları olarak NÖROŞİRÜRJİDE DİGİTAL EĞİTİM ve NÖROŞİRÜRJİDE SON GELİŞMELER konuları seçilmiştir. Sosyal yönden çok zengin bir program hazırlanmış olup; antik Konya, Mevlana ve Mevlevilik, Selçuklu Medeniyeti üzerine konferanslar, dünyanın bilinen ilk yerleşik medeniyetinin kurulduğu yerlerden biri olan Çatalhöyük, müzeler ve şehir gezileri yanında zengin Konya mutfağı ve folkloru tarafınıza bu toplantıda engin bir misafirperverlikle sunulacaktır.

Konferansımıza tüm TNA üyeleri ve eşleri, TNDer üyeleri ve asistanlar katılabilirler. Konaklamasız katılım mümkün olup, indirimli fiyat uygulaması 25 Ekim’e kadar uzatılmıştır. Konya’ya yüksek hızlı tren, havayolu ve karayolu ile ulaşım son derece kolay ve konforludur.

Otelde yer bulma problemi ile karşılaşmamak için öncelikle kayıt yaptırmanızı rica ederiz.

Kayıtlarda hatalara neden olabildiği ve katılımcı ismi anlaşılamadığından eğer bir başkası sizin adınıza kayıt yaptırıyorsa katılımcının adının TNDer'e mutlaka bildirilmesi gerekmektedir. Hassasiyetiniz için teşekkür ederiz.

Konya’da buluşmak dileğiyle…

Saygılarımızla…

Prof. Dr. Erdal KALKAN Prof.Dr. Tunçalp ÖZGEN

TNA Programı için tıklayınız...

TNA Kayıt ve Konaklama bilgileri için tıklayınız...